Archive for: February 2014

11-15 березня виставка-ярмарка «Сезон ВЕСНА» проходить в павільйоні на території стадіону «Олімпійський»

Після реконструкції стадіону Олімпійський (колишній Республіканський Київ вул. Велика Васильківська Червоноармійська 55 на його території проходять не лише спортивні заходи а й виставки- ярмарки. Виставка -ярмарок у павільйоні на території стадіону Олімпійський» це завжди острівець святкового настрою та позитивних емоцій.

11-15 березня виставка-ярмарка «Сезон ВЕСНА» проходить в павільйоні на території стадіону «Олімпійський»

11-15 березня виставка-ярмарка «Сезон ВЕСНА» проходить в павільйоні на території стадіону «Олімпійський»

Учасники виставки чекають киян щоб показати запропонувати свою продукцію. Приходьте за обновами на традиційну виставку «Сезон ВЕСНА Тут завжди можливість придбати обнову для себе своїх близьких. Подібні виставки Ви напевно відвідували у Київському Палаці Спорту.

На виставці-ярмарку товарів легкої промисловості відвідувачів чекає безліч пропозицій. У широкому асортименті дитяча жіночий та чоловічий одяг взуття трикотаж білизна косметика парфумерія біжутерія шкіргалантерея головні убори та багато іншого. Не забувають на виставці про чоловіків класичні костюми величезний вибір сорочок краваток трикотажу українського польського турецького виробництва. подробиці…

21 февраля – 1 марта на НСК Олимпийский пройдет меховая распродажа

З 21.02 по 1.03 на території спорткомплексу НСК Олімпійський відбудеться хутровий розпродаж. Вас чекають суттєві знижки на зимовий асортимент хутряного одягу . Зима закінчується , виробники значно знижують ціни на зимовий одяг , завдяки чому ви можете купити на виставці-ярмарку якісні теплі речі по весняних цінами.

21 февраля - 1 марта на НСК Олимпийский пройдет меховая распродажа

21 февраля – 1 марта на НСК Олимпийский пройдет меховая распродажа

Підбирайте шкіряні куртки , хутряні жилетки , нові шуби , кожушки та дублянки зі знижками, манто і шапки.
Асортимент хутряних виробів вас порадує.

Хутра на виставці : норка скандинавська , канадська , російська соболь , стрижений бобер , шиншила , руда лисиця.

Асортимент: вироби з хутра лисиці , кролика- орілага , шиншили , леопардового кота , каракуля , нутрії , норки , мутона , чорнобурки.

Виробники: з Італії , України , Греції , Росії .
Фірми- виробники на ярмарку ТМ Дует м. Алушта ( Україна ) , «Російський хутро » (Росія) , « Бомонд » Івано – Франківськ ( Україна ) .
подробиці…

19-22 февраля в МВЦ пройдет выставка «Intеrior Mebel-2014»

Вас интересуют новинки в сфере декора? Новая мебель? Оригинальное освещение?
Тогда Вы попали на нужную страничку в интернете!

19-22 февраля в МВЦ пройдет выставка «Intеrior Mebel-2014»

19-22 февраля в МВЦ пройдет выставка «Intеrior Mebel-2014»

«С 19.02 – по 22.02, в 2014 году – ждем всех заинтересованных лиц на открытие и прохождение уникальной выставки международного уровня и формата. Представлены будут все новинки в сфере декора, мебели и освещения».

Направляясь в сторону самых актуальных трендов в архитектуре и дизайне, организаторами Interior Mеbеl (от компании KDM, Италия) и PROЕXPO, будет проведена в нашей стране 3-тья по счету выставка экспозиций главенствующих мануфактур Италии и Европы.

Более трехсот фабрик из Испании, Италии и прочих государств Европы обустроят свои стенды на двадцати двух квадратных метрах выставочной площади. подробиці…

26 февраля – 1 марта во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности “Сезон Весна”

Очередная выставка товаров легкой промышленности “Сезон зима- весна 2014” начнется с 26 февраля и продлится до 1 марта включительно . Ярмарка проводится несколько раз в месяц  и киевляне с нетерпением ожидают распродаж во Дворце Спорта. Товары для дома, одежда и обувь на выставке-ярмарке традиционно соответствуют сезону, у нас вы можете приобрести практически все !

26 февраля - 1 марта во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности "Сезон Весна"

26 февраля – 1 марта во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности “Сезон Весна”

На выставочном мероприятии нет товаров от  супер  дорогих брендов – цены самые демократичные со значительными скидками, особенно в условиях нынешних кризисных явлений .
подробиці…

17-20 февраля во Дворце Спорта пройдет “Зеленая ярмарка” для дачников и огородников

С 17-го февраля во Дворце Спорта пройдет спец.  выставка “ЗЕЛЕНИЙ ЯРМАРОК” для садоводов-любителей, дачников и огородников .  Киевляне и гости столица регулярно покупают на ярмарках пакетики семян овощей и разных трав,  саженцы, новые защитные средства и др. На выставке-ярмарке вас проконсультируют  по интересующим вопросам.

17-20 февраля во Дворце Спорта пройдет "Зеленая ярмарка" для дачников и огородников

17-20 февраля во Дворце Спорта пройдет “Зеленая ярмарка” для дачников и огородников

Ассортимент:
–  семена и травы;
–  саженцы винограда, роз;
–  комнатные растения;
– почвосмеси и удобрения;
– средства ухода за растениями;
– инструменты для сада и огорода;
– мини-техника для садоводов;
– товары для  пчеловодов;
– интересная специализированная литература и многое другое. подробиці…

15-18 травня в КиевЭкспоПлаза відбудеться виставка “ЮВЕЛІР ЕКСПО УКРАЇНА 2014″

З 15 по 18 травня 2014 року в виставковому центрі ” КиївЕкспоПлаза “ (вул. Салютна 2 -Б , г Київ . ) Пройде головна міжнародна ювелірна виставка – ЮВЕЛІР ЕКСПО УКРАЇНА 2014 , яка представить продукцію провідних ювелірних підприємств України та зарубіжжя.

15-18 травня в КиевЭкспоПлаза відбудеться виставка "ЮВЕЛІР ЕКСПО УКРАЇНА 2014"

15-18 травня в КиевЭкспоПлаза відбудеться виставка “ЮВЕЛІР ЕКСПО УКРАЇНА 2014″

«Ювелір Експо Україна » також включає такі експозиції та заходи:
• «Салон аксесуарів та модних прикрас » – трендові ділові аксесуари , аксесуари для дому , подорожей і відпочинку , біжутерія та подарунки.
• «Ювелір Маш Експо 2014 » – обладнання , інструменти , витратні матеріали для ювелірного виробництва і обробки каміння , торговельне та демонстраційне обладнання та упакування.
VIP ZONE – ексклюзивний проект , який представить унікальні вироби , відомі бренди і нові колекції провідних ювелірних компаній;
• «Всеукраїнський конкурс ескізів на кращий ювелірний дизайн » – це , перш за все , презентація оригінальних і неперевершених ескізів ювелірних виробів , унікальний шанс для молодих дизайнерів проявити себе , а для професіоналів – удосконалювати свою майстерність. подробиці…

8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

Найдавніші і нові породи , витончені і горді представники котячої еліти чекають вас на параді всіляких забарвлень , хвостів , лап , очей , любові та захоплення …

8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

Фелінологічний Альянс України запрошує Вас взяти участь у святі тепла , радості і надзвичайно сильних емоцій – у Міжнародному чемпіонаті породистих кішок !

Традиційно , у Парку культури Перемога (Дарниця , бул. Перова , 2 ) , зберуться власники і любителі рідкісних і широко відомих і найулюбленіших чотириногих друзів з різних країн.

Милі створення будуть не просто привертати увагу своєю красою і граціозністю , а й активно боротися за титули.
Чемпіонат проходить в рамках системи Всесвітньої Федерації Котів ( WCF ) . Протягом двох днів ( 8 і 9 березня) найкращих юних і дорослих « конкурсантів » оцінюватимуть авторитетний суддівський склад міжнародного рівня. По закінченню кожного виставкового дня – нагородження переможців різних класів ( кошенята , юніори , дорослі , преміори ) . подробиці…

9-12 февраля в Доме Кино пройдет выставка “Краса. Зима. Мода” и “Галерея каміння”

С 9-го по 12-е февраля в Доме Кино(ул.Саксаганского 6) будет проходить выставка “Краса, Зима, Мода” . Время проведения мероприятия : 11-00 …19-00.

9-12 февраля в Доме Кино пройдет выставка "Красота. Зима. Мода"

9-12 февраля в Доме Кино пройдет выставка “Красота. Зима. Мода”

Товары на выставке:  

– одежда

– обувь

– трикотаж

– галантерея

– парфюмерия

– белье

– сладости

Параллельно в здании будет проходить выставка “Галерея каміння”. подробиці…

17-24 февраля во Дворце Спорта пройдет меховая выставка-ярмарка «ХУТРОВИЙ ЯРМАРОК»

З 17 лютого в Палаці Спорту ( вул.Спортивна 1 ) на 2 -му поверсі відбудеться чергова хутряна виставка- ярмарок ” Хутровий ярмарок” , де кожен з вас може купити теплий зимовий одяг – довгі шуби в підлогу , мутонову дублянки , хутряне пальто до колін і безліч інших хутряних обновок на температуру вище.

Асортимент виставки -ярмарку:

17-24 февраля во Дворце Спорта пройдет меховая выставка-ярмарка «ХУТРОВИЙ ЯРМАРОК»

17-24 февраля во Дворце Спорта пройдет меховая выставка-ярмарка «ХУТРОВИЙ ЯРМАРОК»

Боброві і норкові шуби , лисячі і песцеві кожушки , хутряні пальто з хутра єнота , каракуля , шиншили , шиншиллового орілага , рисі , песця , стриженого бобра , видри , нутрії , ондатри .

Чоловіки знайдуть на хутряній виставці для себе теплі зимові шапки на хутрі , шкіряні куртки з хутряною підкладкою , рукавички , зимове взуття на першому поверсі виставки ” Сезон зима 2014 » та багато іншого .

Дітей можна буде одягнути на першому поверсі  виставкового центру 13-16 лютого, де проходитиме виставка товарів легкої промисловості “Сезон Зима 2014″ , там ви знайдете безліч теплого одягу та аксесуарів для ваших діток.

подробиці…

13-16 февраля во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности “Сезон Зима”

Виставка товарів легкої промисловості ” Сезон зима 2014 “ розпочнеться вже зовсім скоро – 13 лютого і триватиме до 16 лютого включно. Захід проводиться досить регулярно і кияни вже звикли до розпродажів у Палаці Спорту. Товари на виставці-ярмарку чітко відповідають сезонності і не вимагають додаткового пошуку на інших розпродажах , тут можна купити практично все і недорого !

13-16 февраля во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности "Сезон Зима"

13-16 февраля во Дворце Спорта пройдет выставка-ярмарка товаров легкой промышленности “Сезон Зима”

На виставці-ярмарку немає товарів від невиправдано супер популярних дорогих брендів – ціни дуже демократичні . подробиці…