В Киевском планетарии ежедневно проводится выставка живых тропических бабочек

Відвідайте екзотичну «Планету метеликів» у Київському планетарії. Ви зможете насолодитися красою величезних тропічних метеликів, дізнатися цікаві факти їхнього існування і навіть побачити, як ці казкові створіння з’являються на світ. А на пам’ять – фото з ​​найбільшими метеликами Морфо або калігі.

В Киевском планетарии ежедневно проводится выставка живых тропических бабочек

В Киевском планетарии ежедневно проводится выставка живых тропических бабочек

Побачити різноманітні види тропічних метеликів в одному місці ви можете вже сьогодні.

Відвідавши «Планету метеликів» ви не тільки дізнаєтеся цікаві факти з життя екзотичних метеликів, а й сповна насолодитеся їхьою красою. Там мешкають величезні метелики Морфо і калігі, безліч різновидів вітрильників з різноманітними забарвленнями ніжних крилець і інші цікаві види. Їх незвичайна поява на світ дивує, а краса польоту – зачаровує!

На вас очікує безкоштовна фотосесія з екзотичними метеликами.

Під час екскурсії ви зможете переконатися, що метелики просто відмінні фотомоделі. Як тільки крихке створення присяде Вам на руку або на плече – саме час ловити вдалий кадр. Кількість знімків – не обмежена!

Метелик – символ радості в багатьох культурах

Цікаво, що в багатьох культурах метелики символізують минущий характер радості.

У Китаї метелики є символом безсмертя, дозвілля, радості і літа. Метелик зображений зі сливою означає довголіття і красу, з хризантемою – красу в старості, з пером – довголіття.

У Японії ця крилата істота асоціюється з молодою жінкою, а 2 пурхаючих метелика означають сімейне щастя.

Стародавні мексиканці не тільки пов’язували метеликів з Сонцем, але й вважали їх символом колихаючого вогню.

У стародавній Греції метелики були символом безсмертя душі. Психея, ім’я якої означає “душа”, зображувалася у вигляді дівчини з крилами метелика.

У християнській вірі на стадії розвитку метелика уособлюють життя, смерть і воскресіння. Саме тому це істота іноді зображується в руці немовляти Христа, символізуючи відродження і воскресіння душі.

У германо-скандинавської міфології ельфи і духи повітря зображувалися у вигляді миловидних маленьких чоловічків з крилами метеликів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>