Выставка бабочек в ТРЦ Мармелад

Захоплююча екскурсія у світ живих тропічних метеликів та інших комах! Тут панують тропіки і краса! Метелики літають навколо вас , ви зможете потримати їх на руці і загадати найзаповітніше бажання. Побачите поява з « лялечок » , процес годування і дізнаєтесь багато цікавих фактів про життя метеликів.

Выставка бабочек в ТРЦ Мармелад

Выставка бабочек в ТРЦ Мармелад

Виставка пересувна , побувала вже у багатьох містах. Зазвичай комахи розташовуються в спеціальній палаті , де підтримуються умови , необхідні для життя тропічних видів . У цій палаті метелики народжуються і живуть.

Всього в експозиції виставки знаходиться близько 20 видів і приблизно 70 особин. Також можна буде побачити інші рідкісні види : павуки – птахоїди , імператорські скорпіони , палочники . Є на виставці таргани – кубинський і мадагаскарський шиплячий . Є гігантська африканська равлик . Можуть бути (залежно від умов ) деякі земноводні .

Метелики рідкісні і красиві , Блакитний Морфо , Вітрильник , Лісова німфа , Златоглазка , Монарх , Атлас та ін . Для дорослих і дітей це справжня екскурсія , на якій можна подивитися на світ рідкісних комах (метелики – самий різноманітний загін ) , побачити народження метелика з лялечки , побачити годування метеликів. На виставці дозволена безкоштовна фотозйомка , так що беріть фотоапарати.

Адреса закладу
Виставка «Метеликів»
вул. Борщагівська, 154
ТРЦ Мармелад
тел. (098) 038-73-88

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>