«Объективная музыка» в Arcane Art Gallery

Важко переоцінити значення таких доступних всім понять, як любов, мир, спокій, щастя і радість, які, на жаль, все рідше зустрічаються в нашому буденному житті, але до яких ми всі так прагнемо.

«Объективная музыка» в Arcane Art Gallery

«Объективная музыка» в Arcane Art Gallery

У центрі Києві є дивовижне місце, де ці поняття придбали форму – форму картин, картин, які несуть світло і присвячені світлу, картин художниці Галини Москвітіної, які називаються світангами і відносяться до Об’єктивною живопису, яка знаходиться поза рамками будь-яких стилів і напрямків, а відображає загальнолюдські вічні істини та цінності.

За визначенням відомого філософа початку 20 століття Георгія Гурджиєва – «Об’єктивне Мистецтво присвячено духу, душі, вічним базовим істинам, на яких засновано все людське знання, мудрість і прозріння. Це – листи нескінченного Космосу самому собі ».

Arcane Art Gallery – унікальне явище для нашого арт-простору, єдина галерея Об’єктивного мистецтва і одного майстра Галини Москвітіної, яка багато років провела на Сході і ділиться своїм духовним досвідом з усіма, хто приходить в галерею. Живопис художника в форматі арт-сейшн об’єднується з іншими видами мистецтва – музикою, танцем, фотографією, що створює ефект синергії, який здатний поглибити сприйняття картин майстра.

10 вересня на відкритті нової експозиції робіт Галини Москвітіної «Stream» гості в камерній обстановці могли насолодитися калассіческімі творами С.Баха, Б.Марчелло, К.Дебюссі, Ф.Шуберта і Ф. Крейслера, зверненими до душі людини, піднімає його над повсякденною суєтою , у виконанні заслуженої артистки України Ольги Дмитренко (фортепіано, орган) і Дипломанта міжнародних конкурсів Ніни Сіваченко (скрипка).

«Мене сюди привело серце, – ділиться своїми враженнями гостя галереї Марина Борута, генеральний директор компанії« Ektornet », – Картини, які я бачу навколо, мотивують змінити своє життя, наповнити себе, подумати про те, що потрібно піти від суєти і прислухатися до покликом серця, до своїх щирим бажанням. Мені здається, що Галина у своєму мистецтві кличе за собою. Будь-яка її картина залишає наодинці зі своїми думками. Це гармонійні картини, які спонукають творити добро ».

Гості вечора і виконавці зазначили дивовижну гармонію, що прозвучали на вечорі творів і картин, яка створювала воістину космічне відчуття простору, спокою та спокою.

Люди в усьому світі втомилися від агресії, ворожості, від перебільшення нашого недосконалості в сучасному мистецтві. Не дивно, що роботи художниці, які апелюють до духовного в нас, отримали великий резонанс і привернули увагу не тільки зарубіжних галерей, а й найбільших світових аукціонних будинків.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>