9 – 11 сентября в АККО Интернешнл пройдут выставки оборудования и технологий для пищевой промышленности и упаковки “INPRODMASH” и “UPAKOVKA”

INPRODMASH ‘ 2014 – 23-тя Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості
UPAKOVKA ‘ 2014 – 15 – я Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для упаковки

9 - 11 сентября в АККО Интернешнл пройдут выставки оборудования и технологий для пищевой промышленности и упаковки "INPRODMASH" и "UPAKOVKA"

9 – 11 сентября в АККО Интернешнл пройдут выставки оборудования и технологий для пищевой промышленности и упаковки “INPRODMASH” и “UPAKOVKA”

Дати проведення: 9 – 11 вересня 2014
Організатор: “АККО Інтернешнл
Місце проведення: Міжнародний Виставковий Центр ( Україна , Київ, Броварський просп. , 15 )

Керівник виставки: Вікторія Струкова
Тел: +38 044 456 3804
E – mail : viktoria@acco.kiev.ua
Web : inprodmash.ua

9 – 11 вересня 2014 відбудуться провідні виставки харчової промисловості України :
23-тя Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH ;
15 – я Міжнародна виставка обладнання , матеріалів і технологій для упаковки UPAKOVKA .
Виставки будуть проводитися одночасно в Києві в Міжнародному виставковому Центрі .
Синергія виставок INPRODMASH & UPAKOVKA дає можливість представити в одному місці все необхідне для різних технологічних процесів , пов’язаних з виробництвом харчової продукції – від первинної обробки сировини до кінцевої упаковки.

Це традиційне місце зустрічі спеціалістів харчової і суміжних галузей з різних країн для продуктивного ділового спілкування та розвитку взаємовигідного співробітництва.

Виставки внесені до переліку заходів , які підтримуються Міністерством аграрної політики та продовольства України . У своєму зверненні до учасників і відвідувачів виставок минулого року Міністр аграрної політики та продовольства України , пан Микола Присяжнюк , зазначив , що INPRODMASH & UPAKOVKA сприяють поліпшенню інвестиційної діяльності , підвищення культури виробництва та безпеки продукції , а також сприяють подальшій інтеграції аграрного сектора України в світові ринки.

INPRODMASH & UPAKOVKA сертифіковані Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії ( UFI) . Щорічно статистичні дані виставок проходять міжнародний виставковий аудит .

У 2014 році INPRODMASH & UPAKOVKA в черговий раз збере фахівців харчової індустрії.
На виставці INPRODMASH демонструватиметься обладнання, інвентар , матеріали , інгредієнти для різних галузей : м’ясної, молочної , масложирової , кондитерської , бакалійної , консервної і т.д. Також тут будуть представлені технології виробництва і зберігання кулінарної продукції та напівфабрикатів , пропозиції щодо автоматизації виробництв , логістичні рішення та багато іншого.

В експозиції виставки UPAKOVKA будуть представлені сучасні пакувальні технології та обладнання як для великих , так і для невеликих виробництв , а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.

На INPRODMASH & UPAKOVKA представляють свою продукцію лідери харчового машинобудування з Австрії , Китаю , Литви , Нідерландів, Туреччини , Фінляндії , Чехії , Швейцарії , Німеччині , Голландії , Італії , Бельгії , Данії , Великобританії , Словаччини , Іспанії , Індії , Польщі, Росії , Білорусі та інших країн та інших країн. Серед учасників такі компанії як Schaller , IKA Werke , CSB – System AG , Kometos OY , Baader GmbH , Логрус , Matimex , Proxima та інші.

Унікальність виставок полягає у безпосередньому спілкуванні постачальників і споживачів. Щорічно виставки відвідує понад 14 000 фахівців , зайнятих у різних секторах харчової промисловості та аграрного сектора. Більшість з них відвідують INPRODMASH & UPAKOVKA регулярно. Головною метою їх відвідування є знайомство з технологічними новинками і зустріч з партнерами.

У рамках INPRODMASH & UPAKOVKA відбудеться ряд семінарів , презентацій та інших заходів. З виставками плідно співпрацюють Посольство Королівства Нідерландів в Україні , асоціація «Український клуб аграрного бізнесу » , які беруть участь у діловій програмі .

Цього року відбудеться 3-тя щорічна науково -практична конференція « Ресурсо – та енергозберігаючі технології виробництва і упаковки харчової продукції – основні складові конкурентоспроможності» , організаторами якої є Міністерство аграрної політики та продовольства України , Національний університет харчових технологій та Інститут продовольчих ресурсів НААН України .

Крім того , в 2014 році отримає продовження співпраця з Федерацією органічного руху України ( ФОДУ ) розпочате в 2012 році. У рамках цього партнерства запланована конференція , присвячена розвитку руху з виробництва органічних продуктів в Україні , в якій візьмуть участь вітчизняні та іноземні фахівці та представники державної влади.

INPRODMASH & UPAKOVKA – це найефективніший спосіб для просування продукції , пошуку партнерів та отримання найсвіжішої інформації про попит і споживчих тенденціях.
З лідерами досягти успіху простіше. Приєднуйтесь !
Отримати більш детальну інформацію про виставку , замовити запрошення або дізнатися умови участі можна за адресою: inprodmash.ua & www.upakovka.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>