8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

Найдавніші і нові породи , витончені і горді представники котячої еліти чекають вас на параді всіляких забарвлень , хвостів , лап , очей , любові та захоплення …

8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

Фелінологічний Альянс України запрошує Вас взяти участь у святі тепла , радості і надзвичайно сильних емоцій – у Міжнародному чемпіонаті породистих кішок !

Традиційно , у Парку культури Перемога (Дарниця , бул. Перова , 2 ) , зберуться власники і любителі рідкісних і широко відомих і найулюбленіших чотириногих друзів з різних країн.

Милі створення будуть не просто привертати увагу своєю красою і граціозністю , а й активно боротися за титули.
Чемпіонат проходить в рамках системи Всесвітньої Федерації Котів ( WCF ) . Протягом двох днів ( 8 і 9 березня) найкращих юних і дорослих « конкурсантів » оцінюватимуть авторитетний суддівський склад міжнародного рівня. По закінченню кожного виставкового дня – нагородження переможців різних класів ( кошенята , юніори , дорослі , преміори ) .

Як завжди , організатори виставки підготували для відвідувачів прекрасну конкурсну програму , яка проходитиме 8-9 березня з 13:00 до 16:30 :
• WCF ринги (конкурс , в якому змагаються кращі представники різних порід ) відбудуться 8-9 березня;
• Монопородні ринги (конкурс , в якому змагаються кращі представники однієї породи – від кошенят до пенсіонерів ) – 9 березня;
• Найкращий на виставці (тут участь беруть кращі представники різних порід на даній виставці і вибирається її переможець ) – 8-9 березня.

ВСЕ ПЕРЕМОЖЦІ – нагороджують!

Також у нашій програмі :
• Конкурс ЗОЛОТЕ КІЛЬЦЕ – TOP 10 ;
• конкурс на краще оформлення клітини ;
• конкурси від спонсорів виставки ;
• конкурс ВОГНЯНИЙ КОТ ( всі руді беруть участь) ;
• конкурс черепахового забарвлення ;
• конкурс окрас ВИСКАС ;
• конкурс кошенят різноманітних порід;
• конкурс протилежностей ;
• конкурс ми з тобою так схожі ( господиня і кішка ) .
Кубки , подарунки та спеціальні призи від організаторів , розплідників і спонсорів виставки- ОБОВ’ЯЗКОВЕ!

Маленькі кошенята – це загальне захоплене завмирання і захоплення.

На виставці можна вибрати правильно вирощених , вихованих і отримали необхідний медичний догляд малюків , з різних розплідників , від кращих представників сподобалася вам породи. Там же можна отримати консультацію від заводчиків і експертів про здоров’я , характер, звички і виставкових перспективи купованого кошеня.

Найщасливіші відвідувачі виставки – діти! Багато малят вперше побачать стільки багато кішок різних порід і , можливо , задумаються про дбайливе і відповідальне ставлення до братів наших менших .

УВАГА !
На виставці буде проведено конкурс дитячого малюнка на тему: «КОТИ І ЖІНКИ ВСІХ ПОКОЛІНЬ » , який відбудеться 09 березня 15.30 (підписані роботи учасників конкурсу приймаються на виставці 9 березня з 15:00 до 15:30 ) .
Розігрується 20 призових місць!

Також у залі виставки для малюків організовані тематичні котячі розмальовки . ВСІ вигадані віршики та пісеньки ваших малюків гарантовано нагороджуються !
На виставці обидва дні працює професійний фотограф. Також до послуг учасників і гостей виставки працює кафе-бар.
ЛАСКАВО ПРОСИМО НА ЧУДОВІ І РАДІСНІ ДНІ
ДЛЯ ВСІХ ЛЮБИТЕЛІВ КОТІВ !

Виставка відбудеться 08-09 березня 2014 , для відвідувачів вона працює з 10:30 до 18:00; конкурси з 13:30 . Реєстрація в суботу з 9.00 , в неділю з 10.00 . Закриття виставки – 19.00.
Місце проведення: м. Київ , бул. Перова 2 , ст. метро « Дарниця» , Парк культури та відпочинку « Перемога» , Концертно -танцювальний зал « Ровесник ».

Фелінологічний Альянс України
+38-044-587-63-95 ; +38-067-402-14-18 ( 11.00-13.00 ; 18.00-21.00 )
Електронна пошта: camus@astral.kiev.ua ; www.fau.com.ua

2 comments on “8-9 марта в Парке культуры Победа пройдет выставка кошек

  1. Юлія says:

    Скільки коштує вхідний білет для відвідувачів?

  2. admin says:

    в прошлый раз было 30 грн вроде, точно не помню.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>